Volg 3Dlink
3DLink: Uw professionele 3D-print shop.

3DLink: Uw professionele 3D-print shop.

De eenvoud en snelheid van 3D-printen wordt overal ter wereld geprezen en u vraagt zich wellicht af of dit ook echt zo is. Dat 3D-printen veel oplossingen biedt voor kapotte machineonderdelen en niet langer verkrijgbare producten, is een feit. Nu heeft u alleen nog een partner nodig met een 3D-print shop waar u deze onderdelen laat printen, zodat u de eenvoud en snelheid ook ervaart!

Dure machine kapot? Geen nood!

Het tijdperk waarin u een eigen 3D-printer op kantoor heeft staan, is nog niet aangebroken en het is ook de vraag of deze ontwikkelingen ooit gaan komen. In de tussentijd is het aan te raden om uzelf bekend te maken met 3D-printen. Zeker in de zakelijke branches biedt 3D-printen vaak onverwachte oplossingen. Zo moeten er regelmatig nieuwe machines aangeschaft worden, omdat één klein onderdeel kapot is. Dankzij 3D-printen kan het kleine kapotte onderdeel nagemaakt worden in onze 3D-print shop. Het is dus niet meer nodig om duizenden euro’s uit te geven aan dure machines.

De werkwijze van onze 3D-print shop

Wij zijn al jaren specialist in het 3D-printen van kapotte of niet langer verkrijgbare producten. Het is ons doel om u volledig te ontzorgen in dit 3D-print proces. Wij beschikken over een 3D-scanner die uw object volledig kan scannen en digitaliseren. Dit zorgt voor een versneld proces, waarbij wij het product niet volledig na hoeven te tekenen in ons 3D-tekenprogramma. Het kiezen van de juiste materialen gaat in samenspraak met u, waarin wij u natuurlijk van advies voorzien. Zodra de 3D-tekening technisch correct in het 3D-print programma staat, beginnen we met printen. Voor u het weet heeft u het nieuwe object in handen.

Onze expertise

Wij zijn ons ervan bewust dat iedere opdracht om een unieke aanpak vraagt. Misschien twijfelt u nog wel of 3D-printen u überhaupt verder kan helpen. Om u zo goed en snel mogelijk te helpen brengen we u daarom graag in contact met onze 3D-printspecialist Dennis Sturm. Dennis weet u alles te vertellen over de mogelijkheden van 3D-printen en heeft al veel klanten tevreden onze 3D-print shop zien verlaten. Mail of bel Dennis gerust met uw vraag en hij helpt u zo snel mogelijk verder.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl