Volg 3Dlink

Uw 3D print in 4 stappen

 

 

3D print van een idee

Uw 3D print in 4 stappen realiseren? Wij kunnen u helpen dit waar te maken. 3Dlink helpt en adviseert met de mogelijkheden die er zijn om uw model met de juiste 3D printtechniek in handen te krijgen. U wilt bijvoorbeeld een kapot onderdeel vervangen en u bent op het idee gekomen dit te doen door een 3D print. Bij 3Dlink gaat uw 3D print in 4stappen naar het juiste adres. Wij helpen met uw idee door het te tekenen, te printen en uw 3D gepprint model af te leveren.

Stel u heeft iets bedacht waarvan u zegt: dit is het! Vraag dan aan 3Dlink om samen door het gebruik van de 3D techniek een prototype te maken. Ook zijn wij actief in de hobbywereld. Een onderdeel voor uw oldtimer, een behuizing van een zelf ontworpen schakeling of een schaalmodel.

Vooraf maken wij een inschatting van de benodigde tijd, mogelijkheden en kosten om uw wensen te realiseren.

Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden die er zijn om uw idee tastbaar te maken.

 

stap2

Om uw idee, model of kapot onderdeel te kunnen printen is een digitaal bestand nodig wat een 3D printer kan uitlezen. Wij hebben de mogelijkheden om dit te realiseren voor u. 3Dlink kent de eisen van een 3D-bestand om 3D te kunnen printen. Ook zijn wij op de hoogte welke eisen de diverse3D print technieken hebben.

3Dlink heeft niet alleen de programma’s in huis om 3D te tekenen. Wij kunnen deze bestanden ook analyseren en zien waar eventuele knelpunten zitten. Deze knelpunten kunnen wij dan oplossen door verbeteringen aan te brengen waar nodig. Uiteraard helpen wij u ook om een bestaande 2D of 3D tekening om te zetten naar een 3D te printen bestand. Wat dacht u van een model van uw eigen woning omgezet van een 2D tekening naar een 3D tekening?

Heeft een kapot onderdeel stuur dit dan gerust op, wij maken er een 3D bestand van en printen het voor u. Heeft u al een 3D getekend bestand neem dan contact met ons op voor u het per mail verstuurd.

 

stap 3

Om uw product uiteindelijk in handen te krijgen is er een 3D printer nodig om dit te realiseren. Welke 3D printer is nu eigenlijk geschikt om uw model, idee of onderdeel te printen? Er bestaan verschillende technieken om iets 3D te laten printen. Welke techniek voor u de beste is hangt af in welk materiaal u de 3D print wilt hebben, maar ook aan welke eisen het product moet voldoen.

Het is mogelijk om uw model bijvoorbeeld in metaal of kunststof te laten 3D printen. Ook zijn er mogelijkheden om een bepaalde kleur te kiezen of zelfs fullcolour te printen. Iedere vorm brengt zijn specifieke eisen en kosten met zich mee.

3Dlink helpt u bij de juiste keuzes te maken en inzicht te geven in de kosten. Doordat 3Dlink meerdere opdrachten tegelijk laat printen kunnen wij tegen een scherpe prijs uw model realiseren.

 

stap4

Uw model is gereed en kan verstuurd worden door 3Dlink. Ook is het mogelijk uw model af te halen bij ons.

 

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl