Volg 3Dlink

Wat kost het om mijn idee 3D te laten printen

Wat kost 3D printen? Eerlijk is eerlijk, 3D printen is niet goedkoop. Het is een stuk goedkoper dan de alternatieven die er (niet) zijn. Zo is het vervangen van bijvoorbeeld een complete kast een stuk duurder dan het laten 3D printen van een kapot onderdeel van die kast. 
Als u waarde hecht aan een uniek product is de prijs van dat product uit een 3D printer veel lager dan met traditionele productiemethoden bereikt kan worden.
Om een prijs te berekenen en uw idee 3D te laten printen bekijken we wat nodig is voor het product en wat de eisen zijn. Kijk hier voor prijs voorbeelden.

Te denken valt aan:

  • Creëren van een 3D teken bestand
  • Wat is de juiste 3D print techniek
  • De kleur van mijn 3D idee
  • Welke nabehandeling is er eventueel nodg
  • Op welke termijn moet er geleverd worden
  • De afmetingen van het model

Kijk hier voor prijs voorbeelden.

Kapot of beschadigd onderdeel van Uw naaimachine. Wij van 3Dlink helpen U met een 3D geprinte versie. Wat kost 3D printen?

Het 3D printen van deze ring kost €18,15 excl. tekenen en verzendkosten.

 

Kapot of beschadigd onderdeel van Uw douchecabine. 3Dlink zorgt voor een nieuwe 3D geprint onderdeel. Wat kost 3D printen?

Dit 3D geprinte scharnier kost €15,75 excl. tekenen.

3D tekenkosten

Onder bovenstaande foto’s ziet U wat een 3D geprint product kost. Om een 3D geprint product te krijgen moet er een goed 3D teken bestand zijn of moeten wij deze maken. De kosten hiervan hangen af van de vormgeving en de nauwkeurigheid die nodig is. 3Dlink heeft ervaring met het tekenen voor 3D printen en dat zorgt voor een flinke besparing in de tijd die wij nodig hebben om uw model te tekenen. Kijk eens op ik wil een 3D object laten ontwerpen.

Is er een bepaalde RAL kleur nodig 3Dlink verzorgt het voor U, In de offerte geven we duidelijk aan wat de kosten zijn.

Aan de hand van deze keuzes kan 3Dlink u vooraf een prijs geven van “mijn idee 3D”. Door de kennis die 3Dlink heeft, komen we samen tot een goed product. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl