Volg 3Dlink

Wat kost het om mijn idee 3D te laten printen

Wat kost 3D printen? Eerlijk is eerlijk, 3D printen is niet goedkoop, maar het is wel een stuk goedkoper dan de alternatieven die er (niet) zijn. Zo is het vervangen van bijvoorbeeld een complete kast een stuk duurder dan het laten 3D-printen van een kapot onderdeel van die kast. 
Als u waarde hecht aan een uniek product is de prijs van dat product uit een 3D-printer veel lager dan met traditionele productiemethoden bereikt kan worden.
Om een prijs te berekenen en uw idee 3D te laten printen bekijken we wat nodig is voor het product en wat de eisen zijn.

In de prijs wordt rekening gehouden met:

  • Het creëren van een 3D teken bestand
  • Wat is de juiste 3D print techniek
  • De kleur van uw 3D idee
  • Welke nabehandeling er eventueel nodig is
  • Op welke termijn er geleverd moet worden
  • De afmetingen van het model

Kijk hier voor prijs voorbeelden.

Kapot of beschadigd onderdeel van Uw naaimachine. Wij van 3Dlink helpen U met een 3D geprinte versie. Wat kost 3D printen?

Het 3D printen van deze ring kost €18,15 excl. tekenen en verzendkosten.

 

Kapot of beschadigd onderdeel van Uw douchecabine. 3Dlink zorgt voor een nieuwe 3D geprint onderdeel. Wat kost 3D printen?

Dit 3D geprinte scharnier kost €15,75 excl. tekenen.

3D tekenkosten

Onder bovenstaande foto’s ziet u wat een 3D-geprint product kost. Om een 3D-geprint product te realiseren moet er een goed 3D-teken bestand zijn. Deze kunnen wij ook voor u maken. De kosten hiervan hangen af van de vormgeving en de nauwkeurigheid die nodig is. 3Dlink heeft ervaring met het tekenen voor 3D-printen en dat zorgt voor een flinke besparing in de tijd die wij nodig hebben om uw model te tekenen. Kijk eens op ik wil een 3D object laten ontwerpen.

Aan de hand van de keuzes kan 3Dlink u vooraf een prijs geven van uw 3D-print idee. Door de kennis die 3Dlink heeft, komen we samen tot een goed product. Laat ons weten wat u wilt 3D-printen en we sturen u een vrijblijvende offerte toe.

Contact opnemen

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl