Volg 3Dlink

Over ons

Teus-Jan van Dieren en Dennis Sturm vormen het team van 3Dlink. Ondersteund door diverse specialisten helpen wij iedereen die (nog) geen ervaring met 3D printen heeft om producten te laten printen.

In 2013 zijn we begonnen met het idee dat 3D printen toekomst heeft onder andere op de rand van de consumentenmarkt (detailhandel) en de bouw. In deze branches hebben we bij elkaar zo’n 40 jaar ervaring. We hebben in 2 jaar een schat aan ervaring opgebouwd met alles wat met 3D printen te maken heeft.

Vanaf 2015 delen we deze ervaring vanuit 3Dlink vol enthousiasme. Want dat kenmerkt ons: Het is fantastisch wat er allemaal mogelijk is met 3D printen!

Dennis Sturm en Teus-Jan van Dieren

Onze vestigingen

3Dlink is gevestigd in de Gamma Goes op de Goese Poort 4. Heeft u een bestand of kapot onderdeel maak gerust een afspraak, wij helpen u graag.

Teus-Jan van Dieren

Dennis Sturm

Esselink Groep

3Dlink is onderdeel van de Esselink Groep een familiebedrijf sinds 1913. De Esselink Groep is een dynamische bedrijvengroep met producten en diensten voor bouwprofessionals, zzp’ers en particulieren met bouw- en doe-het-zelf plannen.

Lees ook: 3Dlink helpt u

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl