Volg 3Dlink

3Dlink helpt u

Uw hulp bij 3D printen:

  • van 3D tekening
  • via materiaalkeuze
  • tot 3D printen

 

3Dlink helpt U met:

 

3D tekenen

Een 3D tekening maken kan niet iedereen. U moet een programma hebben om een tekening te maken en de werking hiervan weten. 3Dlink helpt u hiermee. Vraag het ons gerust als u iets wilt weten over tekenen in 3D. Wij zorgen altijd voor een persoonlijke benadering en vinden het een uitdaging om iets voor een klant op te lossen. Of uw idee om te zetten in een 3D geprint product.

3D-ontwerp maken met reverse engineering. 3Dlink helpt U

Screenshot CAD programma.

 

3D print materiaalkeuze

3Dlink helpt u bij het kiezen van de juiste materiaalsoort. Welke 3D print techniek past het beste bij uw toepassing? Moet het vooral sterk zijn? Zijn de details belangrijk? Watervast? Dit zijn vragen waarop wij een antwoord hebben.

3D-printen duur. 3Dlink helpt U.

Wij helpen bij het maken van keuzes.

 

3D printen

Wij zorgen er uiteraard ook voor dat de 3D print in uw handen komt. Het mooiste moment is toch om een model te hebben wat uw idee is met onze techniek? Kortom van idee tot product, wij zijn er voor iedereen. Wij weten heel goed wat de klant verwacht door onze jarenlange ervaring in de Retail. 3Dlink helpt u. Veel consumenten en bedrijven wisten ons inmiddels te vinden. Van series tot het 3D printen van kapotte of beschadigde onderdelen.

Wat is 3D-printen. 3Dlink helpt U.

3Dlink helpt U!

 

Lees ook: Over ons

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl