Volg 3Dlink

IK WIL …een 3D object laten ontwerpen

Niet iedereen kan een 3D tekening maken. U moet een programma hebben om een tekening te maken en de werking hiervan weten.
3Dlink werkt met een tekenprogramma dat speciaal bedoeld is voor het ontwerpen van objecten die 3D geprint worden. Wilt u een object laten ontwerpen? Neem contact op met 3Dlink om de mogelijkheden door te nemen. Ook hebben wij een netwerk met specialisten op het gebied van 3D tekenen. Zo zijn er tekenaars die zich richten op prototyping, architectuur en andere vakgebieden.

 

Object laten ontwerpen met ViaCAD Pro

ViaCAD tekenprogramma in gebruik bij 3Dlink.

 

Zelf een object ontwerpen

Uiteraard is het mogelijk om zelf 3D te tekenen. Met een klein beetje computerervaring kunt u het beste kiezen voor de gratis versie van SketchUp. Wanneer u deze gedownload heeft kunt u op de website www.gratiscursus.be de lessen volgen over SketchUp. U zult met een aantal lessen al aardig kunnen tekenen, maar maak de cursus wel af om alle mogelijkheden te kennen. 3Dlink helpt u graag om uw getekende object ook daadwerkelijk te kunnen 3D-printen. Wij beschikken over software die nagaat of uw object te printen is. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen wij dat eenvoudig repareren.

Als u SketchUp heeft gedownload en de cursus heeft gedaan kunt u aan de slag met het zelf ontwerpen van een object. Wanneer dit gelukt is kunt u bij 3Dlink terecht om uw zelf getekende kapotte onderdeel, prototype, lampenkap, auto-onderdeel, modelbouw producten, huis ontwerp en nog veel meer ideeën laten 3D printen.

U ziet; een 3D object laten ontwerpen is mogelijk door ons, door u zelf of in samenwerking met 3Dlink.

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl