Volg 3Dlink
3D printen voor de food industrie

3D printen voor de food industrie

Grippers, mondstukken, nozzles, machineonderdelen en prototypes voor de food sector zijn nu ook haalbaar voor de 3D printtechniek. Tegenwoordig voldoen de 3D prints aan richtlijnen voor voedselverwerkende industrie, zoals: EC1935/2004, EU10/2011 en EC2023/2006.

Kies je voor 3D printen dan biedt dit voordelen op het gebied van ontwerpvrijheid. Snel ontwikkelen van prototypes hoort tot de mogelijkheden. Onderdelen zijn op dit moment lastig te krijgen 3D printen zorgt ervoor dat een onderdeel altijd leverbaar is. 3Dlink helpt u graag met vragen over ontwerp, maatvoering, realisatie en afwerking.

3D printen op een veilige manier in de blauwe kleur voor directe en indirecte voedselverwerking hoort nu ook tot de mogelijkheden. Onderdelen met direct voedselcontact zijn dus ook vanaf nu geen probleem meer. Voor de voedselverpakkingsindustrie zijn er dus ook mogelijkheden in 3D printing.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl