Volg 3Dlink
3D laten printen

3D laten printen

3D laten printen is een oplossing als onderdelen kapot, beschadigd, gescheurd, afgebroken, afgesleten of kwijtgeraakt zijn. Het is vervelend als hierdoor iets niet meer werkt. U kunt hierbij denken aan machines op het werk die zonder dat ene onderdeel niet goed functioneren. Of denk aan: keukenkasten, lades, badkamerkastjes, doucheschermen, koffiezetapparaten, meubels en andere objecten in huis. Is het onderdeel niet meer beschikbaar of is nieuw aanschaffen heel prijzig? Dan kant u een 3D print laten printen.

3D laten printen

Onze 3D-scanner scant uw kapotte object zodat deze wordt gedigitaliseerd. Hierdoor verschijnt het product snel in ons 3D-tekenprogramma en kunnen wij deze direct optimaliseren. Wij geven vervolgens advies over de juiste materiaalkeuze en de kleur. U ontvangt van ons een volledig afgewerkte 3D-print. Een prototype of een schaalmodel laten printen? Dan gaan wij voor u aan de slag en tekenen deze helemaal voor uit.

Wat kost 3D-printen?

De kosten van een 3D-print zijn onder te verdelen in drie delen.
1. Het formaat. Een groter onderdeel is duurder, omdat het langer duurt om te printen en omdat er meer materiaal in verwerkt is.
Het materiaal.
2. Materiaalkeuze is bepalend voor de prijs. Wij kunnen een kapot onderdeel printen in verschillende soorten materialen. Gips en kunststof zijn de meest gebruikte materiaal, maar ook metaal en bakeliet zijn mogelijk.
3. 3D-tekenen. De laatste factor die invloed heeft op de prijs van een 3D-geprint onderdeel is de 3D-tekening die gemaakt moet worden. Bij voorkeur stuurt u het (kapotte) onderdeel of de 2D-tekening naar ons op, zodat wij een 3D-scan of 3D-tekening kunnen maken. Een 3D print laten printen kost wel wat tijd, omdat de printer laag voor laag het ontwerp maakt.

Wij hebben een indicatie gemaakt van de kosten voor het printen van een 3D print:

• Uurtarief 3D-tekenen bedraagt €45,00 incl. BTW
• De kosten van het printen zijn afhankelijk van het materiaal en de grootte van het object
• RAL-kleur spuiten is op aanvraag en kan in prijs verschillen
• Verpak -en verzendkosten zijn €15,00 incl. BTW

Waarom 3Dlink?

Het grote voordeel van een kapot onderdeel te printen bij 3D-link is dat u ook op afstand iets kunt laten printen. Het contact verloopt per telefoon of via e-mail en het kapotte onderdeel stuurt u naar ons toe. Wilt u weten of 3D-printen een oplossing is voor het namaken van uw onderdeel of wilt u eerst meer informatie? Neem contact op via 0187 47 54 88 of mail naar dsturm@3dlink.nl.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl