Volg 3Dlink
3D printen Nederland

3D printen Nederland

3D printen in Nederland zie je steeds meer. Het printen in 3D biedt veel mogelijkheden en is een snelle oplossing voor bijvoorbeeld het repareren van kapotte onderdelen van machines. Niet iedereen heeft zomaar een 3D-printer in huis of heeft niet de juiste kennis om gecompliceerde bestanden te printen. 3Dlink is een 3D printbedrijf in Nederland die u graag helpt bij het 3D printen. Heeft u een kapot onderdeel nodig van een machine of een prototype dat u wilt laten prnten? Dan zit u goed bij 3Dlink.

Wat maakt ons uniek?

Wij zijn een kleinschalig 3D printbedrijf dat persoonlijk contact vooropstelt. Wij kijken samen met u naar de wensen en doeleinden van het te printen 3D product. Wat hebben we nodig om te printen? Stap voor stap doorlopen we het proces met u. Omdat elke opdracht uniek is, vraagt dat ook om een unieke aanpak. Gelukkig weten wij wat er nodig is om u het beste resultaat te geven dankzij onze jarenlange ervaring.

Onze werkwijze

Wij gebruiken een 3D-scanner om uw kapotte onderdeel te scannen. Hierdoor krijgen wij een digitaal bestand. Deze scanner zorgt ervoor dat wij dit digitaal bestand kunnen gebruiken in ons 3D-tekenprogramma, die we dan ook direct kunnen bewerken. Wilt u een prototype of schaalmodel 3D laten printen? Wij tekenen deze helemaal voor u uit. Daarnaast adviseren wij u welk materiaalkeuze het beste is en welke kleur het meest toegankelijk is. Tot slot zorgen wij voor een volledig afgewerkte 3D-print.

Dé oplossing voor uw kapotte onderdeel?

Jazeker! 3Dlink helpt u bij het vervangen van kapotte onderdelen die niet meer leverbaar zijn. Hierdoor hoeft u dus geen nieuw apparaat te kopen, maar kan het onderdeel snel worden vervangen. Dit biedt een uitstekende oplossing; u bespaart veel geld, u kunt snel en efficiënt verder werken en u draagt bij aan duurzaamheid.

Wilt u een onderdeel door ons laten printen en ontvangt u graag een offerte op maat? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl