Volg 3Dlink
B2B 3D-printing

B2B 3D-printing

3D-printen is door de jaren heen een algemeen bekende term geworden, maar wordt er al genoeg gebruik van gemaakt? De ontwikkelingen rondom 3D-printing groeien steeds verder door en zeker in de B2B-branches creëert dit veel mogelijkheden. Wij zijn ervan overtuigd dat B2B-organisaties veel vaker 3D-onderdelen moeten laten printen.

Kapotte machine
3D-printen is een aanwinst voor productiebedrijven en ingenieursbedrijven. Het wordt daarom tijd om goed na te denken over de mogelijke impact van 3D-printen voor uw bedrijf. Het in korte tijd laten printen van een betrouwbaar prototype zorgt er bijvoorbeeld voor dat de ontwikkelingsfase van uw project minder tijd in beslag neemt. Of misschien is er een onderdeel van uw machine kapot gegaan? Weggooien is zonde, want de rest van de machine werkt nog prima! Daarnaast gaat het aanschaffen van een compleet nieuwe machine u niet in de koude kleren zitten. Wij kunnen het kapotte onderdeel voor u 3D-printen. Dit bespaart u een hoop onnodige kosten.

3D-scannen en printen van kapotte machineonderdelen
Het is ons doel om uw kapotte machine zo snel mogelijk te repareren. Daarom vragen we u het kapotte onderdeel naar ons op te sturen. Zodra we dit ontvangen kunnen we een 3D-scan maken. Aan de hand van deze scan kunt u door ons een 3D-ontwerp van het onderdeel laten maken. Dit is nodig om het onderdeel zo precies mogelijk na te maken en te 3D-printen.

3D-printing in B2B branches heeft dus een positief effect op het uitgavepatroon van organisaties door machines en andere apparaten op een moderne manier te repareren.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl