Volg 3Dlink
3D-print laten maken: wat is de prijs?

3D-print laten maken: wat is de prijs?

Bij 3DLink weten we als geen ander dat 3D-printen maatwerk is. Om deze reden hanteren wij geen standaardprijzen. Om de prijs van uw 3D-print te laten berekenen bekijken we eerst uw opdracht. Wat wilt u laten printen? Welke techniek past hierbij? Welk materiaal is ervoor nodig? Al deze factoren spelen een grote rol in het bepalen van de prijs.

3D-print laten maken prijs

Voordat u een 3D-print laat maken, is het fijn om te weten wat we allemaal voor u kunnen printen. Wij kunnen u helpen met het printen van reserveonderdelen, prototypes, conceptmodellen, onderdelen in andere materialen en eindproducten. Het tekenen vormt de belangrijkste stap van het proces. De 3D-tekening moet namelijk accuraat zijn. U kunt ons, wanneer u over deze mogelijkheden beschikt, zelf een 3D-tekening van het onderdeel toesturen. Maar natuurlijk kunnen wij ook een 3D-tekening voor u maken.

Indicatie van de kosten

Om u een beter beeld te geven van de totale kosten van een 3D-print, hebben we een indicatie gemaakt van de kosten die wij ongeveer rekenen. Hierdoor weet u beter wat u kunt verwachten van de prijs als u een 3D-print wilt laten maken.

  • Uurtarief 3D-tekenen bedraagt €45,00 incl. BTW
  • De kosten van het 3D-printen zijn afhankelijk van het materiaal en de grootte van het object.
  • RAL-kleur spuiten is op aanvraag en kan in prijs verschillen
  • Verpak -en verzendkosten zijn €15,00 incl. BTW

Bovenstaande tarieven zijn standaard. Echter, bij het vaststellen van de prijs is het belangrijk om te weten dat we verschillende kosten rekenen voor de materialen en de technieken die wij toepassen. De technieken die wij gebruiken zijn onder andere de SLS-, SLA-, MJM-, Polyjet- en FDM-techniek. Elke techniek vereist een andere inspanning en daarom kunnen de kosten per techniek variëren.

Specifieke prijsindicatie van 3DLink

Wilt u een 3D-print laten maken en weten wat de prijs is? Stuur ons een foto met de formaten van het onderdeel toe en wij stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Mocht u verdere vragen hebben over onze prijzen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl