Volg 3Dlink
Kapot badkamer onderdeel 3D-printen

Kapot badkamer onderdeel 3D-printen

Hoe vaak heeft u uw badkamer vernieuwd in de afgelopen jaren? Een echte rigoureuze verbouwing? Dat gebeurt eigenlijk niet zo vaak. Maar wat doet u als er in de tussentijd een onderdeel van uw bad, douchecabine of wastafel kapotgaat? Bij 3DLink kunt u een kapot badkamer onderdeel 3D-printen.

Dit kunt u 3D-printen

Soms is een schade aan uw badkamer zo klein dat het zonde is om direct een nieuw bad, een nieuwe douchecabine of een nieuwe wastafel aan te schaffen. Of misschien wordt het kapotte onderdeel dat u zoekt wel niet meer geproduceerd door de leverancier. In veel van deze gevallen kan 3DLink uw kapot badkamer onderdeel 3D-printen. Aan wat voor onderdelen uit de badkamer kunt u dan denken? Bijvoorbeeld scharnieren en verbindingsstukken van douchecabines, badkuip poten, een kraanrozet, muurkoppeling, afdekkap voor de douchebakafvoer en interne onderdelen van uw kraan of bad. Maar denkt u ook zeker aan haakjes voor de badhanddoeken, zeephoudertjes of nieuwe deurknoppen.

Voorbeeld van kapot onderdeel 3D-printen in badkamer

3DLink heeft al vaker onderdelen voor de badkamer 3D-geprint. Zo was er een klant met een kapot verbindingsstuk van de douchecabine. Het 3D-printen van zo’n onderdeel is specifiek werk en daarom is een goede 3D-tekening van groot belang. In een voorgaand blog kunt u teruglezen hoe we dit project succesvol hebben uitgevoerd.

Hoe gaat 3DLink te werk?

Aan de hand van uw kapotte onderdeel geven we u een inschatting van de kosten en maken we een 3D-tekening. Voor het 3D-printen werken we vaak met kunststof en metaal. Door middel van printtechnieken kunnen we het materiaal flexibel en sterk maken, wat een groot voordeel is voor bijvoorbeeld scharnieren en verbindingstukken bij uw badkamer onderdelen.

Heeft u een kapot onderdeel in uw badkamer dat aan vervanging toe is? Mail ons een foto van het onderdeel en we sturen u zo snel mogelijk een offerte toe.

 

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we wekelijks leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl