Volg 3Dlink

RapidPro 2016

RP2016-125x125

RapidPro 2016 is de vakbeurs op het gebied van 3D printen. Ook 3Dlink is aanwezig op deze beurs. Bezoek onze stand op nummer 121.

Op dit moment zijn wij volop in voorbereiding voor RapidPro 2016. Om de aandacht op onze stand te vestigen zijn we op dit moment bezig met het ontwerp van een grote winkelhaak. Binnenkort leest u hier meer over.

Wij als 3Dlink zullen ons presenteren als kenners van alle lastige termen die er bestaan op het gebied van 3D printen. Consumenten en bedrijven willen we graag helpen bij het realiseren van 3D geprinte producten.

RapidPro is het ideale uitgangspunt voor uitwisseling van kennis en ervaring. Bent u als consument of bedrijf geïnteresseerd naar de mogelijkheden van 3D printen, wij staan voor u klaar!

 

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl