Volg 3Dlink
3D-model printen

3D-model printen

Bent u een presentatie aan het voorbereiden voor uw architectenbureau, ontwikkelt u een prototype of bent u groot fan van modelbouw? Dan bent u wellicht bezig met het maken van een 3D-model. Het maken van zo’n model is niet in alle opzichten even eenvoudig. U heeft het model misschien al getekend op de computer of u heeft het idee wel in uw hoofd, maar niet de tools om het uit te werken. 3DLink helpt u met het printen van uw 3D-model!

Onze werkwijze

Wij kunnen verschillende onderdelen in het proces voor u uit handen nemen. Heeft u een 3D-tekening op de computer gemaakt? Stuur deze dan naar ons op en wij gaan na of de tekening correct is en printen het 3D-model voor u. Heeft u nog geen 3D-tekening? Dan vragen we u een 2D-tekening aan te leveren met daarbij de gewenste afmetingen. Onze 3D-specialist Dennis Sturm zorgt ervoor dat de 3D-tekening gemaakt wordt en het model in 3D geprint wordt.

Uw wensen

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een gedetailleerd 3D-model voor u printen. Misschien wilt u slechts een idee pitchen bij uw bedrijf en is een simpele 3D-print voldoende om uw idee over te brengen. We kunnen daarentegen ook met u naar andere mogelijkheden kijken, waardoor uw 3D-model veel gedetailleerder wordt. Zo kunnen we kiezen uit verschillende materialen en kleuren. We overleggen graag met u wat u voor ogen heeft, zodat we de beste 3D-print voor u kunnen maken. Met 3D-printen is namelijk veel mogelijk, maar niet alles en daarom adviseren we u graag!

3D-model printen

Wilt u uw idee aan ons voorleggen en meer te weten komen over hoe het 3D-print proces in zijn werk gaat? Bel of mail ons dan gerust, zodat we u meer kunnen vertellen over de wereld van 3D-printen en wat de mogelijkheden zijn rondom uw ideeën.

3DLink

3DLink is al jaren bezig met 3D-printen. We proberen de nieuwste technieken uit en zien overal mogelijkheden is. We maken gebruik van verschillende printers en een 3D-scanner, we beschikken over geavanceerde 3D-tekenprogramma’s en hebben specialisten in huis met veel ervaring.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl