Volg 3Dlink
Op zoek naar een 3D-printbedrijf?

Op zoek naar een 3D-printbedrijf?

3D-printen is een eenvoudige en snelle oplossing voor bijvoorbeeld het repareren van kapotte onderdelen van machines. Nu is het simpelweg het geval dat niet iedereen een 3D-printer in huis heeft of de juiste expertise bezit. 3DLink is een 3D-printbedrijf dat u daar graag bij wilt helpen. Heeft u een kapot onderdeel van een machine of een prototype of schaalmodel dat u wilt laten 3D-printen? Dan ben u bij 3DLink aan het juiste adres. 

Wat maakt 3DLink uniek?

3DLink is een kleinschalig 3D-printbedrijf en stelt persoonlijk contact voorop. Samen met u gaan we kijken naar uw wensen en doeleinden. Wat wilt u laten printen en wat is hiervoor nodig? Stap voor stap gaan we het hele proces met u door. Elke opdracht is uniek en vraagt daarom ook om een unieke aanpak. Dankzij jaren aan ervaring weten wij wat er nodig is om u van het allerbeste resultaat te voorzien.

Onze manier van werken

Wij werken met een 3D-scanner die uw kapotte object scant zodat deze gedigitaliseerd wordt. Dit zorgt ervoor dat het product snel in ons 3D-tekenprogramma verschijnt en we dit direct kunnen aanpassen. Wilt u een prototype of schaalmodel laten 3D-printen? Dan tekenen we dit uiteraard wel helemaal voor u uit. Daarnaast adviseren we bij de juiste materiaalkeuze en kleur. Vervolgens zorgen we voor een volledig afgewerkte 3D-print.

Dé oplossing?

Jazeker! Ons 3D-printbedrijf helpt u bij het vervangen van kapotte onderdelen van uw machines of onderdelen die niet meer leverbaar zijn. Hierdoor hoeft u dus geen nieuw apparaat tegen hoge kosten aan te schaffen, maar kan het onderdeel dat kapot is snel worden vervangen. Dit biedt een uitstekende oplossing; u bespaart veel geld, u kunt snel en efficiënt verder werken en u draagt bij aan duurzaamheid.

Wilt u graag een opdracht door ons laten uitvoeren en ontvangt u graag een offerte op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl