Volg 3Dlink
Ontwerp je eigen 3D printed lamp

Ontwerp je eigen 3D printed lamp

Altijd al een designer willen zijn? Dankzij de unieke samenwerking van 3DLink en Ontwerpduo, kunt u zelf een 3D printed lamp ontwerpen. Stel nu zelf uw lamp samen met Yes3D en zorg ervoor dat uw interieur een unieke touch krijgt!

Wat is Yes3D?

Yes3D is een samenwerking tussen 3DLink en Ontwerpduo. Door techniek, ervaring en design te combineren, is het gelukt om een mooi concept te lanceren: Het ontwerpen en 3D-printen van een lamp. U kunt hierbij uit verschillende opties kiezen om zo een eigen unieke lamp te ontwerpen. Hiermee kan iedereen een designer zijn!

Hoe ziet deze lamp eruit?

De lamp bestaat uit een mond geblazen glazen kap met snoer en fitting. Over de kap zit een 3D-geprint geometrisch frame. Het frame is verkrijgbaar in verschillende patronen, kleuren en designs en zorgt voor een speelse schaduwwerking. De 3D-print is gemaakt van kunststof en daardoor licht en uiterst vriendelijk in het gebruik. Daarnaast past de lamp, dankzij de vele opties, in ieder interieur. Van landelijk tot modern en van Scandinavisch tot industrieel; het kan allemaal!

Hoe werkt een 3D printed lamp?

U kunt via een keuzemenu de perfecte lamp samenstellen. Er zijn allerlei opties voor het ontwerpen van de lamp. U kiest de kleuren voor het glas en het frame en welk patroon uw frame moet hebben. De lamp die u heeft ontworpen gaan wij vervolgens 3D-printen. Binnen vier weken wordt de lamp bij u thuisbezorgd. Dit is noodzakelijk omdat het proces van het printen zeker twee weken tijd in beslag neemt. Het retourneren van uw lamp is helaas niet mogelijk, omdat iedere lamp uniek is. Mocht de lamp technisch niet in orde zijn dan kunt u hem uiteraard via ons laten repareren via het herroepingsformulier.

Wilt u zelf uw unieke 3D lamp samenstellen of meer weten over onze 3D-printed lamp? Bezoek dan de website van Yes3D .

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl