Volg 3Dlink
Dit zijn de 5 beste 3D-printbedrijven van Nederland

Dit zijn de 5 beste 3D-printbedrijven van Nederland

U heeft de voordelen van 3D-printen vast al eens onderzocht en wellicht heeft u een kapot onderdeel, een prototype of een schaalmodel dat u wilt laten 3D-printen. Maar waar gaat u dat doen? Om u een handje te helpen, hebben we de vijf beste 3D-printbedrijven van Nederland voor u op een rijtje gezet.

De beste 3D-printbedrijven van Nederland

ShopZinning

Shopzinnig is een 3D-printspecialist die 3D-printers verkoopt, maar ook zelf opdrachten uitvoert. Naast 3D-printshop is ShopZinnig ook modelbouw specialist. Een mooie combinatie voor verzamelaars in de particuliere markt.

3DLink

3DLink is een kleinschalig 3D-printbedrijf gericht op het 3D-printen van prototypes, schaalmodellen en kapotte (machine)onderdelen. Door het persoonlijke contact en de vele testen die 3DLink uitvoert, wordt u voorzien van de meest recente technieken en adviezen.

Ponoko

Ponoko is een internationale organisatie gericht op 3D-laser printing. Alle aanvragen worden online afgehandeld. In een door u gekozen design template voegt u uw design toe en stuurt u uw opdracht door naar Ponoko. Het bedrijf zorgt ervoor dat uw design met de 3D-laser gerealiseerd wordt.

Ultimaker

Bent u van plan om zelf een 3D-printer aan te schaffen, dan is Ultimaker een geschikte partij. Ultimaker kan u perfect adviseren over de beste 3D-printer voor uw bedrijf. Maak na aanschaf van de 3D-printer ook gebruik van het forum waar andere gebruikers vragen en kennis met elkaar delen.

RapidPro

Wilt u eerst meer inspiratie opdoen en 3D-printbedrijven in Nederland beter leren kennen? Bezoek dan de internationale vakbeurs voor 3D-printen; RapidPro op 4 en 5 maart 2020. Hier maakt u kennis met verschillende 3D-printbedrijven en hun technieken.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl