Volg 3Dlink
Een gepersonaliseerde slaapkamer met behulp van 3D-printen

Een gepersonaliseerde slaapkamer met behulp van 3D-printen

Altijd al een eigen ontwerp voor uw interieur willen maken? Dit is uw kans! Met 3D-printen wordt het mogelijk om verschillende elementen in bijvoorbeeld uw slaapkamer te personaliseren. Wij geven in dit blog een voorbeeld waarbij we uw interieurdesign werkelijkheid maken dankzij 3D-printen. Hierdoor creëert u heel eenvoudig een gepersonaliseerde slaapkamer met behulp van 3D-printen. 

Persoonlijkheid zit hem in de kleine dingen

Hoe leuk zou het zijn als u uw kamer persoonlijker kunt maken door kleine details in de ruimte te veranderen. Wat dacht u bijvoorbeeld van gepersonaliseerde deurknoppen? Uw kasten en deuren maakt u hiermee in een handomdraai uniek. U bepaalt namelijk zelf hoe de deurknop eruit komt te zien. Initialen van u en uw partner op het handvat? Geen probleem, met 3D-printen kan het eenvoudig ontwikkeld worden.

Hoe werkt het?

Het lastige aan zelf iets ontwerpen, is dat u niet altijd alle benodigdheden en kennis in huis heeft om het idee uit te voeren. Daarom is 3D-printen zo’n fijne uitkomst. U ontwerpt een deurknop en maakt hier een schets van, het verdere werk ligt bij 3DLink. Wij zetten uw ontwerp om in een 3D-tekening. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met uw wensen voor de vorm, het reliëf, de kleuren en het materiaal. Zo creëert u een gepersonaliseerde slaapkamer met behulp van 3D-printen.

Prijs per ontwerp

Het leuke is dat er met 3D-printen veel mogelijk is. Natuurlijk is het wel van belang dat het ontwerp eerst doorgenomen wordt met een medewerker van 3DLink, om af te stemmen in hoeverre het een te realiseren ontwerp is. De prijs verschilt per aanvraag en daarom krijgt u direct na het eerste gesprek een offerte toegestuurd waarin u de uiteindelijke prijs kunt vinden.

Heeft u een idee voor een mooi ontwerp voor deurknoppen of een ander idee om uw huis mee te personaliseren? Bel of mail ons dan gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl