Volg 3Dlink
Uw gepersonaliseerde 3D-lamp

Uw gepersonaliseerde 3D-lamp

Altijd al een designer willen zijn? Met de lamp van Yes3D heeft u de regie in handen. In een paar eenvoudige stappen creëert u de lamp van uw dromen. Wij zorgen vervolgens dat uw unieke design 3D-geprint wordt. Stel vandaag uw gepersonaliseerde 3D-lamp nog samen!

Stel uw gepersonaliseerde 3D-lamp samen

In samenwerking met Ontwerpduo hebben we bij 3Dlink een lamp ontwikkeld die verschillende veranderbare aspecten heeft. Dit houdt in dat u zelf uw gepersonaliseerde 3D-lamp samen kunt stellen. U kunt kiezen uit zes verschillende patronen die u een verschillende dichtheid en verdeling kunt geven. Dit patroon kunt u wit of zwart laten maken, afhankelijk van uw persoonlijke stijl. Voor het glas, waar het patroon omheen valt, kunt u verschillende pasteltinten kiezen. Dit mondgeblazen glas krijgt dus ook een hele unieke uitstraling in uw woonkamer, slaapkamer of keuken.

De lamp 3D-printen

Zodra u tevreden bent met uw design is het aan ons om aan de slag te gaan. Uw gepersonaliseerde 3D-lamp is namelijk geen pakketje dat we even snel samenstellen. Sterker nog zodra u uw lamp bestelt, bestaat deze nog niet eens. Wij gaan namelijk direct aan de slag om uw lamp te 3D-printen. In totaal zijn er 432 verschillende lampen te maken met dit concept en daarom printen wij iedere lamp op aanvraag. Unieker kan niet toch?!

Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje in onze webshop en experimenteer eens met het samenstellen van uw eigen lamp https://www.yes3d.nl/

 

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl