Volg 3Dlink
Kapot douchecabine onderdeel 3D-printen

Kapot douchecabine onderdeel 3D-printen

Het zijn soms de kleine onderdelen van dure huishoudelijke producten die het na een aantal jaar begeven. Geen paniek, direct alles nieuw aanschaffen is niet nodig! Zo had een klant van ons recentelijk een kapot douchecabine onderdeel en wij hielpen hem. Dankzij het 3D-printen van het kapot douchecabine onderdeel, kan de klant weer een poos vooruit met zijn badkamer.

Tekenen, materialen en printen

Het namaken van een bestaand onderdeel is precies werk. Het moet helemaal kloppen anders past het onderdeel niet. In dit geval moet de kopie terug te plaatsen zijn in de douchecabine. Om ervoor te zorgen dat dit lukt, is niet alleen de nauwkeurige 3D-tekening van belang maar ook het materiaal. 3DLink koos voor deze opdracht voor een polyamide kunststof, omdat het sterk is en rek heeft. De 3D-print van het douchecabine onderdeel is wit geprint en vervolgens gepolijst.

 

 

Prijzen

Een vraag die u uzelf ongetwijfeld al gesteld heeft: Wat kost dat dan, dat 3D-printen? Het laten 3D-printen van objecten is voor veel mensen nog nieuw terrein en daarom geven we u graag inzicht in de kosten voor objecten zoals dit douchecabine onderdeel. Het 3D-printen van dit douchecabine onderdeel kost €24,56 incl. BTW. Vooraf moet het onderdeel natuurlijk nog wel getekend worden via een 3D-tekenprogramma. De kosten hiervoor berekenen we via ons uurtarief van €40 incl. BTW. Uiteindelijk zijn wij 2 uur bezig geweest om de 3D-tekening te maken. Bij elkaar kost deze 3D-print dus €104,56 incl. BTW. Vervolgens werd er nog een paar euro aan verzendkosten in rekening gebracht.

Klant is enthousiast 

De klant liet ons weten erg tevreden te zijn, toen wij het onderdeel eenmaal opgestuurd hadden: “Ik heb zojuist het onderdeel getest en het past perfect en is stevig genoeg! Ik ben er erg blij mee”. Nadat de klant het onderdeel getest had, bestelde hij nog 2 stuks om de andere onderdelen ook direct te vervangen.

Bent u benieuwd of wij uw kapotte onderdeel ook kunnen 3D-printen. Mail of bel ons en we helpen u graag!

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we wekelijks leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl