Volg 3Dlink
3Dlink verhuist!

3Dlink verhuist!

Woensdag 21 maart is het zo ver, 3Dlink verhuist naar het nieuwe pand van Gamma Goes. Ons nieuwe onderkomen geeft 3Dlink nieuwe mogelijkheden en in dit blog lees je alles wat je moet weten over onze verhuizing!

3Dlink verhuist naar nieuwe Gamma Goes pand

Vanaf woensdag 21 maart zijn wij dus te vinden op een andere locatie, het nieuwe pand van Gamma in Goes! In het nieuwe pand hoef je niet lang te zoeken naar onze 3D-printer. Hij staat namelijk midden in de winkel bij het ’Slim Wonen’ eiland en de sleutelservice, u kunt er dus niet omheen! Hier worden live objecten in 3D geprint en kunt u precies zien hoe wij te werk gaan met de 3D-printer. Naast deze fijne locatie in de winkel, hebben we ook een eigen ruimte in het pand waar we u kunnen ontvangen. U kunt hier ieder moment van de dag binnenlopen voor ons advies, onze hulp en om vragen te stellen. We geven u op dat moment graag meer informatie over 3D-printen en we hebben meer dan genoeg prototypes om aan u te laten zien.

Adres

3Dlink verhuist op woensdag 21 maart naar Goese Poort 4, 4463 Goes. Kom woensdag zeker langs op onze eerste dag in het nieuwe pand en vier het met ons mee! Ook na woensdag heten we u natuurlijk van harte welkom op onze nieuwe locatie.

Wilt u meer weten over 3D-printen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur een mailtje, bel of nog veel beter: kom langs op onze nieuwe locatie!

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we wekelijks leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl