Volg 3Dlink
Deursluiting 3D-printen

Deursluiting 3D-printen

Bent u op zoek naar een goedkope en leuke manier om uw huis persoonlijker te maken? Of wilt u uw kledingkast of keukenkastjes een nieuwe look-and-feel geven? Wij kunnen uw deursluiting 3D-printen in een ontwerp dat bij uw interieur en stijl past.

Iets nieuws

Bent u op zoek naar een persoonlijke toevoeging in uw huis of heel praktisch, is uw deursluiting kapotgegaan en is het origineel niet meer beschikbaar? 3Dlink helpt u graag met zowel het ontwerpen en 3D-printen van een deursluiting naar uw wens of met het namaken van een kapotte deursluiting die in de winkels niet meer verkrijgbaar is. Dit is een eenvoudige en snelle manier om uw huis helemaal naar uw zin in te richten.

Hoe werkt het?

Wanneer u een kapotte deursluiting heeft en deze opnieuw wilt laten 3D-printen, kunt u het origineel naar ons opsturen. Wij maken er dan een 3D-tekening van. Wanneer u zelf een ontwerp in gedachten heeft voor een nieuwe deursluiting, kunt u uw wensen aan ons toelichten via de mail of telefoon. Wij zorgen ervoor dat er een 3D-tekening van gemaakt wordt, waarna wij uw design kunnen 3D-printen. Op de foto’s in deze blog kunt u zien wat voor verschillende deursluitingen wij al geprint hebben. Zoals u ziet, kunt u uit veel verschillende vormen en maten kiezen. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend.

Deursluiting 3D-printen

Prijs van deursluiting 3D-printen

Wij leggen graag aan u voor hoe de prijsopbouw voor het 3D-printen van een deursluiting is opgebouwd. Er zijn namelijk verschillende stappen in het proces waar kosten aan verbonden zitten. Natuurlijk kan deze prijs per aanvraag verschillen, afhankelijk van de grootte van het product en het ontwerp. Bij het berekenen van de prijs wordt er gekeken naar het tekenen van het ontwerp, de tekening omzetten naar een 3D-print en het 3D-printen van het object. De prijs kunnen wij voor u berekenen zodra wij weten om wat voor object het gaat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van 3D-printen, bekijk dan ons blog voor meer informatie. Heeft u specifieke vragen over het 3D-printen van een product, mail of bel dan naar 3Dlink.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl