Volg 3Dlink
3D-printen in Utrecht: uw idee in 3D

3D-printen in Utrecht: uw idee in 3D

Heeft u al langere tijd het idee om iets te laten 3D-printen, maar weet u niet goed waar u dit kunt laten doen? 3Dlink staat voor u klaar! Wij kunnen u in het hele 3D-proces begeleiden, zodat u een optimaal eindresultaat in handen krijgt. Lees in dit artikel meer over 3D-printen in Utrecht. 

3D-printen in Utrecht: met advies op maat gemaakt

Via 3Dlink is het voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk om te 3D-printen. Wij voorzien erin dat allerlei producten met verschillende doeleinden bij ons geprint worden. Daarbij gaan wij ervoor dat dit op een snelle, eenvoudige en betaalbare manier gebeurt.

Wij staan u vooral online of telefonisch te woord en dat maakt onze dienstverlening uniek. Dit zorgt er namelijk voor dat iedereen uit Nederland en België zijn 3D-product op een makkelijke en snelle manier bij ons kan laten 3D-printen. Het maakt niet uit in welke stad u woont, wij bieden u begeleiding gedurende het hele 3D-proces.

In de praktijk betekent dit dat u uw idee telefonisch of via de mail aan ons voorlegt. Aan de hand van dit contact stellen wij u nog aanvullende vragen om een beter beeld te krijgen van uw idee. Daarbij geven wij direct aan welke keuzes u kunt maken wat betreft 3D-print technieken. Zo helpen wij u bijvoorbeeld bij het ontwerpen van de 3D-tekening en de keuze van het materiaal. Het kan ook voorkomen dat u een onderdeel van een product heeft dat kapot is. Ook dit kunnen wij voor u 3D-printen. In dat geval kunt u uw originele onderdeel opsturen en zodra wij het 3D-ontwerp hebben gemaakt, sturen wij deze weer retour.

Opdrachten waar 3Dlink aan werkt

3D-printen biedt erg veel vrijheid, omdat de mogelijkheden enorm uiteenlopend zijn. De kans is daarom dus groot dat uw idee gerealiseerd kan worden met 3D-printen. Het 3D-object moet wel aan verschillende eisen voldoen, maar de mogelijkheden blijven enorm veelzijdig. Schroom daarom zeker niet om uw idee aan ons voor te leggen.

Terugkerende opdrachten zijn:

  • Kapotte onderdelen 3D-printen voor bijvoorbeeld in de keuken, de badkamer of in de tuin.
  • Onderdelen van auto’s, motoren en oldtimers 3D-printen.
  • Machineonderdelen 3D-printen.
  • Beschermcases voor smartphones en opbergdoosjes etc.
  • Verschillende soorten prototypes.
  • Hobbyisten die een collectie willen uitbreiden, bijvoorbeeld voor modelbouw.
  • En nog veel meer, de keuze is reuze! Bekijk ons blog voor nog meer inspiratie!

Bent u enthousiast over 3D-printen? Leg uw idee dan voor aan onze specialisten en ontdek wat voor u mogelijk is! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op deze pagina. 

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we wekelijks leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl