Volg 3Dlink
3D-printen zonder eigen printer

3D-printen zonder eigen printer

3D-printen is een vrij nieuw fenomeen en maar een kleine groep van de Nederlandse bevolking heeft er één in haar bezit. Je hebt vast weleens over de 3D-print technieken gehoord en bent er misschien ook wel erg nieuwsgierig naar. Het 3D-printen van een object is nu eenmaal erg handig, maar het aanschaffen van een 3D-printer is daarentegen prijzig. Met de hulp van 3Dlink kan je nu 3D-printen zonder eigen printer. 

Jouw ontwerp, onze printer

Zeker als je verder geen ervaring hebt met 3D-printen of geen grote hoeveelheden wilt gaan printen, is het aanschaffen van een 3D-printer een dure investering. Daarnaast is het 3D-printen van een ontwerp een vak apart en daarom willen we je graag helpen als je zelf geen 3D-printer hebt. Wij hebben toegang tot verschillende 3D-printers en 3D-print technieken. En het mooiste is dat je zelf geen ervaring of kennis van 3D-printen nodig hebt.

Oneindig veel mogelijkheden

Al is het maar 1 object dat geprint moet worden, wij hebben alles in huis wat je nodig hebt. Wij begeleiden je in diverse keuzes die gemaakt moeten worden qua materiaal en kleuren. Ook maken we de 3D-tekening voor je. Er is ontzettend veel mogelijk. Het enige dat we nodig hebben is jouw idee!

Inspiratie 3D-printen zonder eigen printer

De mogelijkheden van 3D-printen zijn oneindig en misschien kan jij wel iets laten 3D-printen waar je nog nooit over nagedacht hebt. We geven je wat uiteenlopende voorbeelden van ontwerpen die wij voor je kunnen 3D-printen:

  • Kapotte onderdelen in je woning, keuken of badkamer. Zijn er elementen van je douchecabine of keukenkastjes die je niet meer op maat in de winkel kan vinden, dan is 3D-printen een goede oplossing.
  • Hobbyist: Ben jij een hobbyist, bijvoorbeeld een modeltrein verzamelaar en wil je iets op maat laten maken? Kapotte of moeilijk vindbare onderdelen kun je laten 3D-printen. Wat ook leuk is, is dat je deze onderdelen helemaal kan personaliseren, je hebt zelf invloed op het uiteindelijke ontwerp.
  • Een maquette of schaalmodel van het huis dat je wilt gaan laten bouwen? Met zo’n realistische weergave maak je indruk op familie en vrienden.
  • Heb je accessoires, een cadeau of kunstobject ontworpen? Wij printen het in het gewenste materiaal en kleur, zodat je één uniek exemplaar in je bezit hebt.

Wil je ook iets laten 3D-printen? Leg je idee aan ons voor, onze specialisten denken graag met je mee! Neem contact op via het contactformulier op deze pagina.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we wekelijks leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl