Volg 3Dlink
3D-printen in Rotterdam: laat uw idee werkelijkheid worden!

3D-printen in Rotterdam: laat uw idee werkelijkheid worden!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in 3D-printen in de omgeving van Rotterdam? 3Dlink helpt u graag! 3D-printen in Rotterdam wordt mogelijk gemaakt door 3Dlink, wij begeleiden u van 3D-tekening tot het leveren van het 3D-geprinte object.

3D-printen in Rotterdam: snel en eenvoudig

3Dlink is een organisatie die 3D-printen mogelijk maakt voor bedrijven en particulieren. Wij maken 3D-printen toegankelijk voor een groot publiek, we vinden het belangrijk dat 3D-printen snel, eenvoudig en betaalbaar is.

Onze dienstverlening is uniek omdat het contact veelal online en telefonisch verloopt. Daardoor kan iedereen vanuit Nederland en België bij ons terecht voor een 3D-geprint object. Of u iets wilt laten 3D-printen in Rotterdam of een andere stad, wij kunnen u volledige service en begeleiding bieden.

Hoe werkt onze dienstverlening in de praktijk? U legt uw ideeën aan ons voor, door ons een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Wij zullen een aantal vragen stellen om uw idee duidelijk in kaart te brengen en we informeren u over de verschillende keuzes die u kunt maken op het gebied van 3D-printen. Denk aan het ontwerpen van een 3D-tekening tot het kiezen van materiaal, wij vertellen u hier alles over. Wanneer u een kapot onderdeel opnieuw wilt laten printen kunt u het originele onderdeel naar ons opsturen. U ontvangt dit onderdeel te allen tijde retour. 

Wat voor opdrachten doet 3Dlink?

Het leuke aan 3D-printen is dat het zoveel vrijheid biedt, zodat wat u bedenkt u kunt laten printen. Natuurlijk zijn er een aantal voorwaarden waar een 3D-object aan moet voldoen, maar er is ontzettend veel mogelijk!

Opdrachten die wij regelmatig terug zien komen:

  • Reproduceren van kapotte onderdelen voor bijvoorbeeld badkamer, keuken(kast) of tuinset.
  • 3D-printen van onderdelen voor auto’s, oldtimers, motoren etc.
  • 3D-printen van onderdelen voor machines.
  • Printen van beschermcases, doosjes etc.
  • 3D-printen van prototypes
  • Onderdelen voor hobby’s, zoals modelbouw.
  • En nog veel meer… The sky is the limit! Bekijk ons blog om ideeën op te doen!

Wilt u ook iets laten 3D-printen? Leg uw idee aan ons voor, onze specialisten denken graag met u mee! Neem contact op via het contactformulier op deze pagina.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

  Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl