Volg 3Dlink
3D geprinte lamp, samenwerking tussen 3Dlink en Ontwerpduo

3D geprinte lamp, samenwerking tussen 3Dlink en Ontwerpduo

Is het een meubelstuk? Is het een kunstwerk? De 3D geprinte lamp van Yes3D is een eyecatcher die een toevoeging vormt op ieder interieur. Het unieke aan de lamp is dat het 3D geprint is en dat je zelf de bedenker bent. Daar wil je meer van weten…!

3D geprinte lamp

3Dlink is initiatiefnemer van dit unieke product en heeft voor het ontwerp de hulp ingeroepen van Dutch Design specialisten Ontwerpduo. 3Dlink is enthousiast over de mogelijkheden van 3D-printen en maakt deze techniek graag toegankelijk en betaalbaar voor consumenten. De wens ontstond om een concreet product op de consumentenmarkt te brengen. Dennis Sturm van 3Dlink: “We wilden graag dat 3D-printen een grote plaats zou innemen bij de totstandkoming van het product. Daarnaast willen we mensen laten zien dat 3D-printen een heel veelzijdige techniek is. Vandaar de mogelijkheid je eigen lamp samen te stellen!”

3D printen lamp

 

Een unieke lamp die niemand heeft

Doordat onze lamp speciaal voor jou 3D-geprint wordt kun je de lamp zelf samenstellen. Daarmee is het een echt ‘piece of art’ waarvan je zelf de bedenker bent. Er is keuze uit verschillende patronen, van een grove tot een fijne structuur. De glazen koepel is mondgeblazen en kan uitgevoerd worden in verschillende pasteltinten. Je kunt volop experimenteren met de 432 lampen die je kunt samenstellen. Grote kans dat jij de enige bent met deze 3D geprinte lamp!

Yes3D lamp bekijken

Om de consumentenmarkt goed te kunnen bedienen hebben we een webshop ontwikkeld waarbij je de lamp zelf kunt samenstellen. Onze kennis van 3D-tekenen en 3D-animaties zie je hierin terug, want we hebben het zo ontwikkeld dat je de lamp ‘live’ kunt bekijken. Zo kun je eindeloos variëren met dessins, en kleuren.

Op de website staat meer informatie over de lamp, kun je de verschillende ontwerpen bekijken en bieden we inspiratie hoe de lamp in ieder interieur en diverse woonstijlen toegepast kan worden.

Kijk op www.yes3d.nl 

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl