Volg 3Dlink
Wat 3Dlink kan betekenen, 3D-printen voor bedrijven

Wat 3Dlink kan betekenen, 3D-printen voor bedrijven

Veel bedrijven gaan mee in 3D-print innovaties, maar weten dit geen vorm te geven. Aangezien er met 3D-printen voor bedrijven veel mogelijkheden zijn en het vakgebied sterk ontwikkelt, is het niet eenvoudig om je weg te vinden. De adviseurs van 3Dlink denken graag met u mee waar de kansen liggen voor uw bedrijf wat betreft het inzetten van de 3D-print technologie. Wie weet kunnen we slimme oplossingen bedenken die van waarde zijn voor uw bedrijf of productieprocessen.

De dienstverlening van 3Dlink bestaat naast adviseren uit 3D-tekenen (CAD), waarbij we rekening houden met alle 3D-print regels en 3D-printtechnieken die in een tekening verwerkt moeten worden. 3Dlink heeft veel ervaring met het toepassen van de juiste techniek en afwerking van uw product. We bezoeken regelmatig beurzen en bedrijven die vooroplopen in 3D-printen om op de hoogte te blijven van alle innovaties en onze kennis te vergroten.

Voorbeelden van 3D-printen voor bedrijven:

 • Uw 2D-bestanden omzetten naar 3D-bestanden
 • Een ruwe schets omzetten naar een 3D-model
 • 3D-printen in kunststof (SLS, SLA en FDM)
 • Het printen van een zichtmodel voor promotie
 • 3D-printen voor testen product in een vroeg stadium
 • Printen van kleine serie producties
 • Advies over afwerking 3D-prints
 • Reverse engineering 3D-CAD model
 • Advies over wat 3D-printen u kan brengen
 • Onderzoek of uw product 3D-geprint kan worden


3Dlink wil graag uw partner zijn op het gebied van 3D-technologie. We komen graag met u in contact om te zien wat de 3D-technologie voor uw organisatie kan betekenen. Voor vragen, advies of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden vragen we u contact met ons op te nemen.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

  Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl