Volg 3Dlink
3 redenen waarom 3D-printen via 3Dlink een goed idee is

3 redenen waarom 3D-printen via 3Dlink een goed idee is

Verstand komt met de jaren wordt er wel eens gekscherend gezegd. Hetzelfde geldt voor ervaring. Verstand van 3D-printen en ervaring met 3D-printen komt ook met de jaren. Het vakgebied is enorm in ontwikkeling en om alles te kunnen volgen (van 3D-printers tot 3D-tekenen tot 3D-scannen) moet je er continu bovenop zitten. 3Dlink heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met 3D-printen en weet inmiddels precies waar de consument behoefte aan heeft. In deze blog 3 redenen waarom 3D-printen via 3Dlink een goed idee is!

1. Je hoeft niet zelf je weg te zoeken in het oerwoud van 3D-printers

Er zijn tegenwoordig diverse soorten 3D-printers op de markt die printen met diverse soorten materialen. Iedere printer en ieder materiaal heeft zijn voordelen en beperkingen. Door de kennis en ervaring die 3Dlink heeft opgebouwd hoeft u niet zelf op onderzoek uit, maar kunt u uw wensen op tafel leggen bij 3Dlink. Wij adviseren en begeleiden u op weg naar een eindproduct dat aan uw wensen voldoet.

2. Afstand is geen probleem

Waarom 3D-printen via 3Dlink? Het voordeel van 3Dlink is dat wij printen voor klanten in geheel Nederland. Veel van onze opdrachten vinden op afstand plaats en dat werkt prima. Onze werkwijze hierbij is dat de klant het (kapotte) onderdeel dat geprint moet worden tijdelijk aan ons af staat zodat wij de 3D-tekening kunnen maken. Communicatie vindt plaats via de e-mail of telefoon en het 3D-geprinte item wordt per post naar u toegestuurd!

3. Wij maken uw 3D-tekening

Als u onderzoek doet naar 3D-printen zult u er snel achter komen dat een 3D-tekening noodzakelijk is. Als consument beschikt u waarschijnlijk niet over de juiste software en kennis om een goede 3D-tekening af te leveren. Het voordeel van 3Dlink is dat wij de tekening voor u maken en deze meteen geschikt maken voor de eisen die een 3D-printer stelt.

Wilt u iets laten printen? Ervaar zelf de begeleiding en expertise van 3Dlink!

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl