Volg 3Dlink
Voorbeelden van 3D-printen: doe inspiratie op!

Voorbeelden van 3D-printen: doe inspiratie op!

Als we met 3Dlink op een beurs staan valt op dat bezoekers het erg interessant vinden om onze voorbeelden van 3D-printen te zien. We zetten altijd diverse 3D-geprinte objecten neer in onze stand, zodat bezoekers met eigen ogen de kwaliteit en het resultaat van 3D-printen kunnen zien en aanraken. In dit blog willen we jou een aantal voorbeelden laten zien die tot de verbeelding spreken. Maken ze je enthousiast om aan de slag te gaan met 3D-printen?

Allereerst, waarom zou je iets 3D-printen?

Het grote voordeel van 3D-printen is dat het vormvrij is, en je dus alles kan printen wat je bedenkt. Rond, driehoek, vierkant, met holle ruimtes of massief, alles is mogelijk. In de creatieve sector is 3D-printen vanwege deze eigenschap niet voor niets volledig omarmd. Het is juist deze sector die volop experimenteert en tot nieuwe inzichten komt. Inmiddels wordt 3D-printen ook in andere (industriƫle) branches toegepast en weet het de weg naar de consument te vinden. Wij hebben een aantal inspirerende voorbeelden van 3D-printen op een rij gezet!

Leuke voorbeelden van 3D-printen

 

Voorbeelden 3D-printen robot hand, kasteel

gedetailleerd kasteel – robot hand

Inspiratie 3D-printen, lamp, haakjes

lamp naar eigen ontwerp – diverse U-haakjes

Voorbeelden 3D-printen, speelgoed, machines

speelgoed rakketten – machine naar eigen ontwerp en functie

Voorbeeld 3D-printen prototype

3D-geprint prototype (links resultaat, rechts schets)

Bron: thingiverse.com

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we wekelijks leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieƫn zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl