Volg 3Dlink
3D-printen modeltreinen, breid je collectie uit!

3D-printen modeltreinen, breid je collectie uit!

Als modeltrein verzamelaar ben je continu bezig met het uitbreiden van de collectie. Misschien heb je weleens gekeken naar de mogelijkheid voor modeltreinen 3D-printen. Van complete treinen, onderstellen of bruggen tot kleine onderdelen voor bestaande of zelfgebouwde items. De mogelijkheden zijn oneindig!

Van 3D-ontwerp naar 3D-print

Voor iemand die onervaren is met het tekenen van een 3D ontwerp, kan het wel even puzzelen zijn. 3Dlink is gespecialiseerd in het tekenen en 3D-printen, wij begeleiden het proces van A tot Z. Als je voor ons een platte tekening (2D) hebt met je idee, kunnen wij hier een ontwerp van gaan maken in 3D. We adviseren je graag over de beste materiaalkeuze en stemmen het ontwerp helemaal af op jouw wensen. Wij vinden het belangrijk dat je jouw collectie kan uitbreiden met een persoonlijk pronkstuk dat je zelf hebt samengesteld.

Voorbeeld 3D-printen modeltreinen en bruggen

 

3D-printen modeltreinen en bruggen

Bron: Thingiverse (meer voorbeelden beschikbaar)

3D-printen van modeltreinen en toebehoren is een eenvoudig proces, waarin jouw input dus erg belangrijk is! Denk vooral out of the box, want er is ontzettend veel mogelijk met 3D-printen. Ook de kosten vallen erg mee, dus laat dat je niet tegenhouden. We zijn benieuwd naar je ideeën voor jouw modeltrein verzameling!

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we wekelijks leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl