Volg 3Dlink
Kapot onderdeel keuken 3D-printen, voor ieder merk (met voorbeeld).

Kapot onderdeel keuken 3D-printen, voor ieder merk (met voorbeeld).

Wilt u een kapot onderdeel van uw keuken 3D-printen? Omdat de keuken een veel bezochte en gebruikte ruimte in huis is gaat er weleens iets kapot. Een klein onderdeel kan heel bepalend zijn in het goed functioneren van een keukenkastje, -lade of –deurtje.

Welke kapotte onderdelen in de keuken kunnen perfect nagemaakt worden met 3D-printen? Voorbeelden van kapotte onderdelen zijn gelijders, tandwielen, clipjes, dopjes, kunststof ringen, verbinders, stootdopjes, schroefdopjes, schroefplaatjes, paneelverbinders etc. Alles wat kunststof of metaal is kan 3D-geprint worden, met een kwaliteit die minstens even goed is als het origineel. Ook kunststof handgrepen of metalen handgrepen kunnen (naar eigen ontwerp) geprint worden.

Voorbeeld

Hieronder een voorbeeld van een klant die een onderdeel voor haar Poggenpohl keuken wilde laten printen. Een tandwiel in de apothekerskast was kapot gegaan waardoor het rol mechanisme niet meer werkte. Wij hebben het tandwiel laten printen en het mechanisme werkt weer naar behoren!

Kapot onderdeel keuken 3D-printen

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u via info@3dlink.nl of telefoon (0187-475488) aangeeft om welk onderdeel het gaat zullen wij vragen of u een foto heeft van het onderdeel of dat u het onderdeel op kunt sturen. Wij starten vervolgens met het 3D-tekenen van het onderdeel. Een specialistische klus die ervoor zorgt dat het onderdeel tot op de millimeter nauwkeurig digitaal vastgelegd wordt. We bespreken welk materiaal het beste is om het onderdeel te reproduceren en laten het model vervolgens printen. U kunt het bij ons afhalen of we sturen het naar u op! Goed om te weten: u hoeft niet noodzakelijkerwijs in de buurt van Goes of Middelharnis te wonen om bij ons te kunnen bestellen.

Kosten onderdeel keuken 3D-printen

Zoals u zult begrijpen is ieder onderdeel maatwerk. Wij kunnen daarom geen vaste prijs afgeven. Vraag gerust informatie op, 3D-printen is betaalbaarder dan u denkt!

3Dlink zorgt voor het 3D-printen van onderdelen voor onder andere: Ikea keukens, KVIK keukens, Ballerina keukens, Bruynzeel keukens, Poggenpohl keukens, Siematic keukens, Bulthaup keukens, Alno keukens, Beckermann keukens, Effeti keukens, Schroder keukens, Schuller keukens, Mandemakers keukens, Ardi keukens, Tieleman keukens, Keukenconcurrent, Brugman keukens etc.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we wekelijks leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl