Volg 3Dlink
Wij komen graag in contact met een 3D-modelleur

Wij komen graag in contact met een 3D-modelleur

Gezocht: 3D-modeller/3D-modelleur/grafisch ontwerper. Wij zoeken een medewerker die freelance of hobbymatig wat (extra’s) wil verdienen met het repareren en modelleren van 3D gescande objecten en bodyscans. Dit werk kun je perfect thuis doen als je in het bezit bent van de juiste hard- en software. Ben jij handig om een 3D-scan om te zetten in een goed 3D te printen bestand dan is dit de ideale baan voor jou.

Profiel 3D-modelleur:

– Je beschikt over kennis van CAD systemen en beheerst de vaardigheden van het modelleren
– Je bent bekend met textures en kunt deze aanpassen
– Creatief
– Nauwkeurig en gaat voor kwaliteit
– Je bent bekend met 3D-printen

Wij bieden:

– Werk in jouw tijd, wanneer je kan en wil
– Werk in een bewegende en veelzijdige markt
– Van je hobby je werk maken
– Een mooie vergoeding per aangeleverd bestand

Ook voor een stagiair hebben we plek!

Zoek jij een stageplaats in de 3D grafische sector als modeller, modelleur ofwel grafisch designer dan hebben wij een uitdagende stageplek voor jou. Bij 3Dlink kun je veel kennis op doen in 3D-tekenen/modelleren, 3D-scannen en 3D-printen.

Voor meer informatie en sollicitaties kun je mailen naar dsturm@3dlink.nl, bellen mag ook 06-390 736 64. Ook als je niet zeker weet of je in het profiel past, maar wel interesse hebt: schroom niet om contact op te nemen.

3Dlink heeft vestigingen in Goes en Middelharnis.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we wekelijks leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl