Volg 3Dlink
3D-printen in Zeeland, maak kennis met de specialist van de regio.

3D-printen in Zeeland, maak kennis met de specialist van de regio.

Woont u in Zeeland en wilt u iets laten 3D-printen? Van Middelburg tot Terneuzen, van Vlissingen tot Goes, van Schouwen-Duiveland tot Tholen: bij 3Dlink bent u aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in de Gamma in Goes (Goese Poort 4) en zijn het aanspreekpunt voor 3D-printen in Zeeland. 

3D-printen is tegenwoordig niet alleen voorbehouden aan grote innovatieve bedrijven. 3Dlink maakt 3D-printen juist toegankelijk en betaalbaar voor lokale bedrijven en consumenten. We zijn een inspiratiebron voor de inwoners van Zeeland op het gebied van 3D-printen. We vertellen over de mogelijkheden en laten 3D-geprinte voorbeelden zien, waar verrast en enthousiast op gereageerd wordt.

3D-printen in Zeeland: welke mogelijkheden heeft het te bieden?

Met de 3D-printtechniek kun je allerlei modellen printen. The sky is the limit. Denk aan reproductie van een kapot onderdeel (in huis, auto of waar dan ook), het printen van prototypes of maquettes, het creëren van kunstobjecten, het maken van mini me’s (een miniatuur van jezelf of een geliefde). Het leuke van 3D-printen is dat je niet beperkt wordt door materiaal of vorm. 3D-printen geeft je de vrijheid zelf iets te ontwerpen of een object na te maken.

Hoe ziet het 3D-print proces er uit?

Er zijn drie belangrijke stappen in het 3D-print proces: 3D-tekenen, materiaal kiezen en productie. Bij het 3D-tekenen wordt in speciale software een 3D-ontwerp gemaakt die uw artikel gereed maakt om te printen door de 3D-printer. Als de 3D-tekening aan alle eisen voldoet kiest u het materiaal dat u geprint wilt hebben. Veelal zal het gaan om een kunststof zoals PLA of ABS, maar tegenwoordig zijn ook andere materialen te printen zoals gips, hout of zilver. Nadat u het materiaal heeft gekozen zorgt 3Dlink er voor dat uw product geprint wordt. Binnen een aantal dagen kunt u het artikel op onze vestiging in Goes op komen halen!

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we wekelijks leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl