Volg 3Dlink

3D printen is net slagroom spuiten

Kinderen vinden het leuk, maar eerlijk toegegeven: de kinderjaren al lang ontgroeid vind ik het ook een leuke bezigheid: met een slagroomspuit een mooie toren spuiten op een lekkere bak met ijs.

slagroom spuit

Mensen die nooit een werkende 3D printer hebben gezien, leg ik het principe uit aan de hand van slagroom spuiten. Je draait een paar rondjes en je hebt een bouwwerk. Gelukkig zakt het product niet na 10 minuten als een plumppudding in elkaar.

Een beknopte uitleg over 3D printen vind je hier.

Wij werken aan een filmpje om het 3D printen nog duidelijker uit te leggen. Heeft u er een gevonden, laat het ons weten.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl