Volg 3Dlink
Kapot onderdeel naaimachine

Kapot onderdeel naaimachine

Weer heeft 3Dlink een klant blij gemaakt. Deze keer ging het om een aandrijfring uit een naaimachine die was gebroken. Een bedrijf had deze machine in de reparatie en kon het onderdeel niet meer krijgen. Heeft u ook een kapot onderdeel?

Na de ring in ontvangst genomen te hebben begon het 3D tekenwerk. Even snel proberen te tekenen in SketchUp, maar helaas de vormgeving met een dubbele ronding op een ring was te lastig voor SketchUp. Overigens kan ik iedereen die iets wil 3D tekenen en dit nog nooit gedaan heeft SketchUp wel aanraden. Het is gratis te downloaden en onze zuiderburen hebben een website om wat gratis lessen te nemen. www.gratiscursus.be is het adres.

Uiteindelijk is het gelukt om een juiste 3D tekening te maken en deze om te zetten in een stl-file. Weer een tevreden klant! Zijn geliefde naaimachine draait weer zoals altijd.

Oorschot, van, oud 1

De kapotte ring.

 

Oorschot, van, nieuw 1

Nieuwe ring uit sterk en flexibel kunststof.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we wekelijks leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl