Volg 3Dlink

“Kunnen jullie dit onderdeel printen?”

Zojuist een 3D printer op de winkelvloer geplaatst en de eerste consument ziet zijn probleem opgelost. Wij zijn enthousiast en roepen dat wij, 3Dlink, zijn onderdeel wel even zullen 3D tekenen en 3D printen!

De consument geeft zijn onderdeel; een scharnier van een douchecabine en vraagt of wij als link, tussen 3D en consument, het even kunnen regelen en wat de kosten daarvan zijn. Nog steeds enthousiast over de eerste klant voor onze 3Dlink printservice geven we aan dat alles in orde komt. Wij zullen dit probleem wel even oplossen. Maar waar moeten we beginnen? De 3D printer hebben we, stellen we onszelf gerust. Ons doel is duidelijk: Deze klant zal krijgen wat hij vraagt. 3Dlink wil namelijk altijd de klant tevreden stellen en binden aan onze service die persoonlijk is. Onze 3D printer hoort er vanaf nu helemaal bij.

3Dlink
Als eerste moet er een 3D tekening gemaakt worden. Als dit gedaan is zetten we deze om naar een stl bestand en kunnen met dit bestand onze 3D printer vertellen wat wij van hem vragen: een onderdeel, zoals het origineel, minstens zo sterk, zelfde kleur en bestand tegen water. Al deze vragen zullen we meenemen.
U zult begrijpen dat ons enthousiasme over 3D printen ook veel vragen gaf. Wat kost het om een onderdeel te laten printen? Ook deze vraag moet uiteraard beantwoord worden aan de klant. Een tekening maken geeft kosten. Het materiaal heeft ook zijn prijs. Moet het kunststof, metaal, keramiek of een ander materiaal zijn? En met welke 3D printer kunnen we dit het beste doen.
Wat dacht u? Niet te betalen! En toch hebben wij deze klant aan zijn onderdeel kunnen helpen. En dit alles voor een redelijke prijs. Deze klant zien we nog wekelijks in de bouwmarkt zijn DHZ boodschappen doen. Hij is nog steeds zeer te spreken over zijn product.
Kortom: Ja, wij kunnen ook uw onderdeel printen tegen een redelijke prijs. Neem geheel vrijblijvend contact op met info@3Dlink.nl en wij gaan de uitdaging aan.

3Dlink.nl wij helpen u met:

  • 3D tekenen
  • Keuze materiaal
  • Keuze print techniek
  • 3D geprint onderdeel/model

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl