Volg 3Dlink

Bespaar door 3D printen!

Een drukwerk bedrijf uit Goes (Zeeland) zoekt een oplossing om grotere lamineerrollen op zijn machine te plaatsen. Door de inkoop van de grotere rollen bespaart hij aanzienlijk op de inkoopkosten.

Onze printer heeft de drukker gezien bij de Gamma in Goes waardoor het idee is ontstaan om te vragen of wij dit kunnen printen? De drukker is bekend met software om te tekenen, het tekenwerk kan men dus prima zelf.

De drukker hebben wij perfect kunnen helpen door de console te printen met onze Cube Pro Duo printer van 3D systems. Van belang was in ieder geval dat de console sterk zou moeten worden, de lamineerrollen zijn namelijk zwaar. Door de software van de 3D printer de juiste instellingen mee te geven is het ons gelukt om ook deze klant tevreden te stellen. Bespaar door 3D printen. Wij vonden het fijn om hieraan mee te werken.

Voor deze klant werd onze slogan “U het idee, wij de techniek!” werkelijkheid. Ook uw idee is welkom om in samenwerking met 3Dlink.nl uw 3D -onderdeel, -modificatie, -logo -en prototype om te zetten in tastbare vorm.

Foto 2 blog 2

 

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl