Volg 3Dlink

Pallieter en ons enthousiasme over 3D printen

Op de boekenlijst van mijn dochter kwam ik het boekje weer tegen: Pallieter van Felix Timmermans. In mijn herinnering een boek waar het enthousiasme van iedere bladzijde afspringt. Zelfs zo erg dat ik het op den duur vervelend vond om het boek uit te lezen. En het boek was niet zo dik, vooraf een prettig vooruitzicht.

Pallieter
Sinds 2013 ben ik bezig met 3D printen en vanaf dat moment steek ik mijn enthousiasme over 3D printen hier over niet onder stoelen of banken. Wat er allemaal niet mogelijk is! Wat er in de toekomst mogelijk wordt. En hoe leuk het is om oplossingen te realiseren met 3D geprinte producten. Allemaal fantastisch!
Yes3D! was de naam die we lange tijd op het oog hadden, totdat we uiteindelijk het meer nuchtere 3Dlink hebben gekozen. Overdreven enthousiasme, zoals dat van Pallieter, lijkt niet vol te houden. Gewoon u gaan helpen met 3D printen. Dat is waar we, met groot plezier, voor staan bij 3Dlink.

Over dit blog

Laat u inspireren door ons 3D-printen blog met voorbeelden uit de praktijk. Er is veel mogelijk met 3D-printen, diverse projecten lichten we toe in onze blogs. Volg ons ook op Facebook, waar we  leuke en interessante cases plaatsen!

Over 3D-printen blog

Onze blogs zijn ingedeeld in categorieën zodat u nog beter kunt zoeken. Wij vertellen u alles over: 3D-printen techniek, wat is 3D-printen en 3D-printen inspiratie. Heeft u vragen of wilt u iets 3D laten printen? Wij denken graag met u mee!

Recente blogposts

Heeft u vragen?

Staff-image

Dennis Sturm

0187 47 54 88

dsturm@3dlink.nl

    Heeft u een vraag? Bel 0187 475488 of mail naar info@3dlink.nl